Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбувся соціально-мистецький захід «Діти проти війни та насилля»

1/3
10 грудня до Міжнародного дня прав людини Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Львівською міською громадською організацією «Ліствиця» провели масштабний соціально-мистецький захід «Діти проти війни та насилля». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час заходу понад 300 дітей із сімей у складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених сімей, діти з особливими потребами та діти учасників антитерористичної операції переглянули виставу у виконанні творчої майстерні Алли Кох «На сонячній галявині», послухали виступ зразкового фольклорного вокально-інструментального ансамблю «Вишиваночка» Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району міста Львова, вокального ансамблю «Мрія» Львівської правничої гімназії, гурту «Соняхи», сольного виконання талановитих дітей, а також взяли участь у вікторині на тему: «Знай права – будь свідомим». На завершення цього свята кожна дитина отримала святковий сувенір.

«Сьогодні з особливою актуальністю та символізмом лунають слова Матері Терези «Я ніколи не приєднаюся до руху проти війни. Покличте мене, коли з'явиться рух за мир». Бажання миру і прагнення жити в злагоді з оточуючими є свідченням великої сили людського серця та мудрості розуму. Саме тому першочерговим кроком у роботі із дітьми, які потребують уваги та піклування є плекання у маленьких душах людських чеснот та суспільних цінностей. Прагнемо для наших дітей безпеки і мирного неба», - зазначила Оксана Рубай, директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ