Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили новий сервісний центр МВС

У Львові сьогодні, 29 листопада, відкрився новий сервісний центр МВС за адресою вул. Данила Апостола, 11. Він замінив колишній МРЕВ та надає комплекс заходів, пов’язаних з реєстрацією та перереєстрацією транспортних засобів, послуг з видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів та інших, повідомили у Головному сервісному центрі МВС України.

У МВС запевняють, що новий центр забезпечений усіма видами необхідного зв’язку. Серед основних переваг – сучасні технології та відкритий простір, підготовлені працівники центру, серед них нові кадри, які успішно завершили програму стажування та пройшли конкурс.

«Одночасно громадян будуть обслуговувати 13 адміністраторів, центр спроможний надати за день до 400 послуг.  Як і усі нові центри він обладнаний сучасними технологіями – електронна черга, планшет для оцінки якості клієнтів. Усі центри у нас під наглядом відеоспостереження, а у Львові відтепер і на робочих столах адміністраторів будуть працювати камери – це дозволить контролювати і якість надання послуг, і зробити ще один крок до подолання корупції», – коментує керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

У відкритті також взяла участь Лайді Сурва, радник Консультативної місії Європейського Союзу з питань належного врядування EUAM Ukraine.

“Ми щасливі підтримувати цю реформу як одну з дуже дієвих в Україні. EUAM Ukraine у свою чергу надає підтримку сервісним центрам МВС шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини. Ми раді такій співпраці та збираємось підтримувати реформу і надалі” – зазначила Лайді Сурва.

На відкриття у якості таємного клієнта також запросили Андрія Демчука, українського чемпіона літніх Параолімпійських Ігор, заслуженого майстра спорту України.

“Приємно, що мене запросили протестувати послугу. Треба особисто перевіряти рівень якості надання сервісу. Сьогодні я отримував послугу по заміні посвідчення водія - це дійсно швидко та якісно. У перший день роботи зайняло 35 хвилин, але обіцяють, що буде до 30 хвилин. На стінах правильні мотивуючі слова - "надійно", "відкрито", "доброзичливо", "швидко", "ми раді кожному клієнту"! Мені здається - це чудово, що вони розташовані саме так, аби їх кожен раз бачили адміністратори. Це ті гасла про які варто пам'ятати, коли надаєш послуги!” – розповідає Андрій Демчук.

Сервісні центри МВС відкрили усі можливі канали комунікації для консультування громадян із приводу надання послуг. Відтепер можна прочитати доступно викладену інформацію на сайті hsc.gov.ua, подивитись відео-інструкції щодо отримання послуг, дізнатися за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційні сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.

До кінця року нові сервісні центри МВС відкриються ще у 5 областях України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ