Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили онлайн-школу молодого підприємця

У Львові стартувала перша в Україні Школа молодого підприємця. Розробники вважають, що це значно полегшить початок власного бізнесу та розвиток вже існуючого. Для усіх бажаючих відкрилась віртуальна Школа молодого підприємця на www.youngbs.com.ua. Ініціатором проекту є Львівська міська рада, розробку ресурсу здійснювала Аналітична Група Комітету Підприємців Львівщини. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
«Основна мета проекту – створення інформаційного ресурсу, який би допомагав підприємцям-початківцям відкрити власну справу, а вже існуючим підприємцям – розвивати свій бізнес. Сподіваємось, що цей ресурс стане дієвим інструментом для Львівської міської ради, щоб краще реагувати на проблеми підприємців та швидше скеровувати свої зусилля на допомогу їм», – зауважила начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик.
Щоб отримати доступ до усіх ресурсів школи, на ньому необхідно зареєструватись. Реєстрація є швидкою та безкоштовною Натомість після неї користувачі отримають можливість доступу усіх матеріалів, отримання розсилок, написання тестів тощо.
Адреса Школи молодого підприємця - www.youngbs.com.ua.
Веб-ресурс складається з трьох основних розділів: «Молодша школа», «Становлення», «Майстри бізнесу».
У першому розділі розміщена інформація про перші кроки у бізнесі, її започаткування.
Другий розділ містить інформацію для тих, хто планує провадити свою діяльність більш ефективно (менеджмент, бухгалтерський та управлінський обліки, інформація про ISO).
У третьому розділі буде зазначатися інформація для підприємців, які вже здійснюють свою діяльність і мають намір її розширити.
Окрім того на сайті створено Форум. На ньому матимуть змогу спілкуватись представники бізнесу та Львівської міської ради. Як зазначила Вікторія Довжик, в управлінні економіки навіть буде визначено спеціальну людину, що відповідатиме на всі питання та реагуватиме на звернення підприємців.
На створення ресурсу відповідно до «Програми розвитку сприяння малого підприємництва у Львові на 2007-2008 роки» Львівською міською радою визначено трохи менше 20 тис. грн.
Нагадаємо, що з 10 вересня по 30 вересня було оголошено конкурс на розробку інтернет-ресурсу, а 1 жовтня було визначено переможця – Аналітичну Групу Комітету Підприємців Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ