Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили перший тренажерний зал для ветеранів АТО та дітей

Учора, 31 липня, у Львові бійці АТО, які об’єдналися в «Союз Ветеранів Десанту», відкрили перший соціальний тренажерний зал "Купол" у приміщення школи №100 на вул. Величковського, 58. (Шевченківський район, Рясне-2). Про це Гал-інфо повідомила прес-служба ГО "Союз Ветеранів Десанту".

У залі є три десятка тренажерів на яких матимуть змогу займатися діти та ветерани АТО.

Як розповів голова ГО «Союз Ветеранів Десанту» Сергій Сень, тренажерний зал десантники облаштували власними силами та з допомогою меценатів.

Він висловив сподівання, що відкриття першого спортзалу дасть старт великому проекту.

«Нам вдалося це зробити завдяки меценатам, і ми дуже вдячні усім, хто відгукнувся на клич десантників. Це перша ластівка такого проекту «Союзу Ветеранів Десанту». У нас є амбітна мета – відкрити такі тренажерні зали у кожному районі Львова. Загалом ми думаємо про шість таких закладів куди матимуть змогу приходити і займатись діти, а також наші побратими, бійці АТО, демобілізовані», - сказав Сергій Сень.

Окрім того, десантники розраховують на те, що завдяки появі тренажерного залу вдасться витягнути з вулиці дітей та популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя.

Як розповів боєць АТО, член ГО «Союзу Ветеранів Десанту» Віталій Свінціцький, у цьому районі немає жодного подібного закладу, де діти могли б із користю проводити вільний час.

«Це вирішить питання зайнятості дітей, особливо в часі літніх канікул. Сподіваємося, що у такий спосіб нам, десантникам, вдасться забрати дітей з вулиць і популяризувати серед молоді спорт і здоровий спосіб життя», - сказав Віталій Свінціцький.

Десантники висловлюють щиру подяку адміністрації школи, яка усіляко сприяла в облаштуванні спортзалу, а також меценатам завдяки яким вдалося втілити в життя задумане.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ