Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили Почесне Консульство Королівства Бельгія

Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Марк Вінк відкрив Почесне Консульство Бельгії у Львові. До відкриття цього Консульства готувалися 2 роки – саме стільки часу було необхідно для підготовки роботи.
Як зазначив Марк Вінк, відкриттям Почесного Консульства Бельгія хоч підтвердити своє бажання зміцнювати відносини із західними областями України та брати участь у розвитку регіону. «В першу чергу Консульство буде допомагати залучити бельгійський інтерес у розвиток бізнесу, інвестицій західного регіону України. Також функцією Консульства буде захист бельгійських інвестиційних проектів у регіоні», - зауважив Посол.
Почесним Консулом Королівства Бельгія у Львові став бізнесмен Ярослав Гарцула. Під час відкриття він зазначив, що одним з пріоритетних напрямків роботи Консульства буде налагодження співпраці між містами Бельгії та України, а також пропаганда Бельгії на Львівщині, Волині, Тернопільщині та Івано-Франківщині.
Кандидатуру Ярослава Гарцули запропонував Уряд Бельгії. «Посаду Почесного Консула повинен займати бізнесмен, людина, яка добре орієнтується у бізнес-сфері. Саме такою людиною є пан Ярослав. Він вже багато років співпрацює з бельгійським бізнесом та є обізнаним у сфері відносин між країнами. В нас не було іншої кандидатури, 2 роки ми вели підготовку до роботи Консульства спільно», - зазначив Його Екселенція Марк Вінк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ