Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють фотовиставку, яка репрезентуватиме місто „із жіночим обличчям”

В рамках IV Міжнародного Салону художньої фотографії „З любов’ю до Жінки - 2009” 6 квітня 2009 року в галереях Укрсоцбанку відбудеться урочисте відкриття виставки-вернісажу „Львів та Львів’янки” - повідомляють організатори проекту.
„Mета виставки „Львів та Львів’янки” - показати Львів „із жіночим обличчям” – трохи мінливим і невловимим, але завжди неповторним та зворушливим. Адже Львів – це не тільки історія у кожному камені, самобутня культура та аромат кави на вузьких вуличках, Львів – це ще і місто чарівник жінок”, - зазначають організатори.
На виставці будуть представлені роботи Юрія Тітовця та молодих креативних фотографів – Романа Жука та Сергія Горобця.
„Львів та Львів’янки” – це один з сателітних проектів IV Міжнародного Салону художньої фотографії „З любов’ю до Жінки” – 2009. Салон відбудеться під патронатом Всесвітньої Федерації Фотомистецтва (FIAP) та Європейського Фотографічного Союзу (ISF) .
В ході виставки буде проведено конкурсний відбір робіт-переможців згідно трьох номінацій – „Жінка та Епоха”, „Краса та Мода” та „Він та Вона”. Відбір відбудеться 24-26 липня 2009 року. Під час роботи міжнародного журі буде відкрито фотовиставку робіт журі, на якій, зокрема, будуть представлені роботи спеціального почесного гостя Салону та голови журі, екс-президента Словаччини Рудольфа Шустера.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ