Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють пункт обігріву за першої ж потреби

Як повідомила прес-служба МНС України, до 27 лютого у всіх обласних центрах України, Києві та Севастополі відкриють пункти обігріву у паркових зонах з масовим перебуванням людей.

Як повідомили у ГУ МНСУ у Львівській області, для відкриття такого пункту у Львові у наявності є все необхідне. Пункт обігріву з’явиться одразу за відповідним дорученням.

У таких пунктах надаватимуть допомогу малозахищеним верствам населення з метою попередження випадків переохолодження громадян.

Крім того, люди забезпечуватимуться харчами. У раціон буде включено гарячий чай, цукор, сало, бутерброди тощо. Видача продуктів здійснюватиметься в одноразовому посуді.

У пунктах обігріву буде цілодобове позмінне чергування особового складу.

Пункти встановлюватимуться із дотриманням всіх правил протипожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Їхня діяльність буде припинена після завершення періоду низьких температур.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, на більшій частині території України з 26-27 січня очікується пониження температури повітря аж до -25°С, яке утримається до початку лютого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ