Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відслужили панахиду за полковником Віктором Калитичем

У четвер, 30 березня, у Львові на Личаківському цвинтарі поховають полковника Віктора Калитича, який загинув під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції. Це сталося 26 березня поблизу Краматорська внаслідок падіння військового вертольота Мі-2, в результаті чого загинуло п’ятеро людей, повідомила прес-служба Львівської облради.

Чин похорону відслужили у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла. Відтак від храму процесія вирушила на Личаківське кладовище, де боєць спочине на Полі почесних поховань № 76.

Герою, старшому науковому співробітнику науково-дослідного відділу (ракетних військ та артилерії) НЦСВ, полковнику Віктору Калитичу було 54 роки. З початком АТО розгорнув активну патріотичну діяльність у Львові, допомагав обласній та міській владі, ракетним частинам в пунктах постійної дислокації та антитерористичної операції.  В лютому 2015 року був призваний в лави Збройних сил України за мобілізацією. В зоні проведення АТО був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення.

У Віктора Калитича залишились мати, дружина, донька та онук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ