Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові влада жартує із безпекою і здоров’ям мешканців

«Перший раз за всю історію Львова, коли під час голосування бюджету просто так необхідна сума на прибирання міста була виключена з відповідної статті», – про це сьогодні, 31 серпня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради заявив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, на учорашньому пленарному засіданні сесії міської ради міський голова Львова Андрій Садовий пропонував включити у порядок денний додаткове питання про внесення змін до бюджету міста, зокрема, у частині виділення коштів на прибирання міста. Однак депутати не проголосували за включення цього питання у порядок денний. Відтак, це призвело до того, що бюджетні асигнування на 2012 рік по статті «санітарна очистка» на сьогодні є вичерпані практично у всіх районах міста.

«Я вірю, що здоровий глузд вернеться, і у вересні ми за це питанняна сесії проголосуємо. Адже мова йде про життя людей, про безпеку та здоров’я, а з цими речами жартувати не можна»

Андрій Садовий вірить, що це питання врегулюється і таких прецедентів більше не буде.

Додамо, що нинішнім рішенням виконкому постановлено організувати роботу підпорядкованих житлово-експлуатаційних та шляхово-ремонтних підприємств з санітарного прибирання доріг, тротуарів, скверів та газонів міста й слідкувати за якістю виконаних робіт. Окрім цього, вирішено, департамент фінансової політики повинен подати на розгляд виконкому пропозиції щодо покриття видатків львівських комунальних підприємств, які будуть здійснювати санітарне прибирання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ