Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові вночі напали на працівника поліції

Сьогодні, 11 травня, у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що 10 травня близько 23.30 в під’їзді будинку по вулиці Володимира Великого було скоєно розбійний напад на чоловіка, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що на першому поверсі під’їзду багатоповерхівки невідома особа предметом, схожим на молоток, заподіяла тілесні ушкодження 32-річному місцевому мешканцю, працівнику поліції. Зловмисник намагався відібрати у потерпілого сумку, однак йому це не вдалося.

Чоловік доставлений в одну з львівських лікарень з забійними ранами.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі встановлюються обставини події. Правоохоронці просять усіх, хто володіє якоюсь інформацією про цей розбійний напад, зателефонувати на оперативну лінію «102».

За інформацією видання ZAXID.NET, жертвою нападника став начальник ІТТ (ізолятора тимчасового тримання) Пустомитівського райвідділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ