Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вночі склали 21 протокол на п'яних водіїв

В ніч проти 3 травня у Львові зупинили 14 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп‘яніння. І ще сімох водіїв на основних дорогах Львівщини. Про це на Фейсбук повідомила патрульна поліція Львова.

У Львові водій автомобіля Mazda, рухаючись в районі вулиці Чупринки, порушив правила дорожнього руху і не зупинився на вимогу патрульних. Не реагував на світлові та звукові сигнали патрульного автомобіля.

На підмогу полісменам вирушили кілька екіпажів і на вулиці Вербицького, водія таки зупинили. В салоні перебувало двоє осіб. Охоронці правопорядку побачили як жінка з пасажирського крісла пересіла за кермо. Дівчина, закрила обличчя руками і не реагувала на поліцейських. Чоловік, який перебував в авто, відмовлявся виходити з нього. Сказав, що за кермом була його дружина, і вона вагітна. І так тривало півтори години. На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Згодом чоловік таки вийшов за авто, однак далі стверджував, що пасажир. Перелякана жінка вибігла і розповіла полісменам, що знає його лише другий день. Він у грубій формі наказав їй пересісти за кермо і тихо сидіти дві години, а потім спокійно поїдуть додому. Вона надала пояснення, що керував транспортним засобом саме чоловік, який перебував з нею в авто. У присутності свідків, чоловік відмовився проходити тест на стан сп‘яніння. На нього склали протокол за керування транспортом у стані сп‘яніння. Авто евакуювали на арешт майданчик.

У Винниках на вулиці Галицькій зупинили водія таксі, адже він не використовував покажчиків поворотів. При спілкуванні патрульні виявили у нього стан сп‘яніння. Драгер встановив – 2.27 проміле.

Рекордсменом ночі став водій автомобіля Mercedes, якого зупинили на Сихові. Пристрій драгер показав – 3 проміле.

За ніч також зупинили двох жінок у стані сп‘яніння з результатами перевірки на пристрої драгер – 0.36 проміле та 1.19 проміле.

Шановні водії, керування транспортними засобами у стані сп‘яніння є найтяжчим і найнебезпечнішим порушенням Правил дорожнього руху! Випив?! Не сідай за кермо!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ