Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові водій маршрутки побив водія легковика

У Львові водій маршрутного таксі № 42 вдарив водія легковика, що опинився перед ним на крайній правій смузі. Про це повідомив користував користувач Юрій Волошин у групі Варта1 на Фейсбук.

"Як таких людей допускати до керування громадським транспортом?!

Ситуація наступна: сьогодні вранці 29.03.2017 близько 8:20, водій маршрутного таксі №42 напав у прямому сенсі цього слова на водія іншого транспортного засобу. Справа в тому, що на ділянці між податковою і "дитячою залізницею" (стрийський парк) є додаткова смуга з правої сторони, часто цією смугою користуються щоб швидше проскочити тягучку (яка якраз завдяки цьому і утворюється для тих хто їде далі по вул. Стрийській).

Ось так все і відбувалось: водій шкоди перекриває цю смугу щоб "найрозумніші" непроскакували, а всі інші не чекали і хоч він не має права перекривати цю смугу для маршрутного таксі, маршрутне таксі наголошую НОМЕР 42, яке повертає на вул. Сахарова (поворот дозволений тільки з лівого ряду) взягалі незрозуміло що забуло у крайньому правому ряді. Далі відбувається наступне, водій маршрутного таксі "ВИЛІТАЄ" і починає розбиратись з водієм, який перекрив йому дорогу, а потім нахабно відкриває двері і починає його бити.

Ситуація надзвичайно спірна, ділянку для з`їзду з правого боку також можна безкінечно обговорювати, я вже не говорю про те що водії маршрутних таксі на цій додатковій смузі почуваються як "риби у воді" так ніби то це зупинка і по ПДР їх на виїзді всі зобов`язані пропускати. Але основне це неадекватний, розлючений водій на маршруті №42. Це людина яка в будь-який момент може стати не керованою. А що якщо він наступного разу "протаранить" інший автомобіль у такому стані, або створить аварійну ситуацію в якій хто небуть постраждає??

На цьому проміжку часто виникають ситуації пов`язані з громадським транспортом, який оминає тягучку і потім підрізаючи "влазить" між машин, але цього разу таке "шоу", як на мене просто не допустиме. В реєстраторі скинулись налаштування, тому дата і час не відповідні. Я дуже сподіваюсь що цей запис переглянуть люди, котрі зможуть повпливати на такого роду ситуацію і реакцію водія маршрутного таксі №42", - йдеться в повідомлені. 

Ситуацію зафіксував відеореєстратор автомобіля, який їхав позаду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ