Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вперше провели дитячі громадські слухання

Сьогодні вперше у Львові проводилися дитячі громадські слухання «Мій Львів: проблеми сьогодення, перспективи на майбутнє» у Централізованій бібліотечній системі для дітей міста Львова. Участь у заході взяли користувачі 17-х дитячих бібліотек міста та представники громадських організацій міста.

 Централізована бібліотечна система для дітей здійснила ювілейний проект «Мій Львів», покликаний сприяти осмисленню юними львів’янами значення рідного міста в історії регіону та всієї України, усвідомленню своєї ролі як громадянина-патріота.
 Читачі бібліотек визначили сім чудес Львова, а саме: Високий замок, Личаківський цвинтар, площа Ринок, театер опери та балету, Собор святого Юра, музей побуту та архітектури Шевченківський гай і Централізована бібліотечна система для дітей міста Львова – про це «Гал-іnfo» повідомила заввіділу ЦБС старшого відділу Наталія Бібік.
За її словами, читачі бібліотеки виділяють п’ять проблем, які їх хвилюють, а саме: архітектура міста, екологічний стан, здоров’я, дитяче самоврядування та дитячий відпочинок.
 Учасники слухання обговорювали не лише дитячі проблеми, а й про постачання води в оселі, стан архітектури, парки міста та інше.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ