Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові вперше за багато років відбулися змагання з баскетболу на візках

26 - 27 квітня ц.р. у приміщенні спортивного комплексу «Будівельник» (м.Львів, вул. Керченська, 8) відбулися змагання з баскетболу на візках серед осіб з порушеннями опорно-рухового апарату «Lviv Union Basket OPEN 2017». Повідомила Ольга Ведернікова, управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

Змагання проведено львівським спортивним клубом карате «Юніон» за сприяння Львівського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт; Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та львівського готелю «Волтер». У змаганнях взяли участь 4 команди.

За результатами ігор перше місце виборола команда «Львів Union-1», друге – «Харків Баскет», третє – «Київ Баскі», четверте – «Львів Union-2».

Змагання обслуговували близько 20 волонтерів та членів суддівського корпусу.

Довідково:

Весною 2016 року при спортивному клубі з карате «Юніон» (директор Антон Нікулін) створено команду гравців з баскетболу на візках «Union Basket» (тренер Мар’ян Пітин). Команда утримується за кошти громадської організації СК «Юніон».

Тренування відбуваються в ігровому залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові (вул. Генерала Грекова, 1).

За період створення команди до тренувань у різний період залучалися загалом понад 20 осіб старших 18 років з порушенням хребта та спинного мозку та з ампутаціями нижніх кінцівок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ