Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові впіймали грабіжника-рецидивіста, що і 2 гривнями не гребував

Правоохоронці за гарячими слідами спіймали грабіжника-рецидивіста, повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

Того дня мати 4-річної дівчинки пережила справжній шок: невідомий схопив її донечку та приставив малечі ніж до горла. Нападник погрожував фізичною розправою над дитиною, якщо жінка не віддасть цінні речі та гроші. З вартісного у неї були тільки обручка та 70 гривень, які вона одразу ж віддала грабіжнику. Чоловік вихопив «викуп» та кинувся навтьоки, відпустивши дівчинку.

Оговтавшись від пережитого, жінка зателефонувала до оператора «102» та повідомила про скоєний напад. На місце події миттєво виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського районного відділу міліції. Розшуківці підрозділу за лічені хвилини вийшли на слід нападника. Той саме був у ломбарді неподалік, де намагався здати щойно награбоване золото. Проте не встиг: замість того, щоб витрачати виручені гроші, він давав пояснення у районному відділі міліції.

Як стало відомо згодом, 31-річний чоловік нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де перебував за скоєння крадіжок, грабежів та протизаконні дії з наркотичними речовинами.

Відсутність будь-яких обмежень надихнула колишнього ув’язненого на нові «подвиги». В березні цього року чоловік зайшов до продуктового магазину, де, погрожуючи ножем, спустошив касовий апарат на 4 тисячі гривень. У квітні – напав на 14-річного хлопця у ліфті й відібрав у підлітка мобільний телефон та дві гривні.

На цей час правоохоронці з’ясовують причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів. Відкрито кримінальне провадження за статтею 187 КК України (розбій).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ