Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові все ще є майже 11 тис. тонн відходів

Станом на ранок 26 червня у Львові на сміттєвих майданчиках є понад 10 тис. 745 тонн сміття. За попередню добу з міста було вивезено 280 тонн ТПВ, з них — 265 тонн — за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 15 тонн — за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС. Про це повідомила прес-солужба Львівської міської радиз посилання на заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака.

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 449 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 39% від загальної кількості. Загалом це 6735 тонн. Водночас на перевантажувальних станціях залишаються не вивезеними 3800 тонн відходів.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 45 майданчиків, у Сихівському – з 188, у Франківському – з 96, у Шевченківському – з 117, у Личаківському – 3.

Сміття не вивезено із 5 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 5 майданчиків закладів освіти. Також не вивезено сміття із 4 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів).

Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчиків розміщені на ринках.

Нагадаємо, загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду, 23 майданчики закладів охорони здоров’я, 116 сміттєвих майданчиків закладів освіти, 39 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) і 43 майданчики розміщені на ринках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ