Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Анатолія Жаловаги

Сьогодні, 20 лютого, на подвір’ї Львівського державного училища фізичної культури відбулася урочиста лінійка з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні. Участь у заході взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

У межах заходу студенти та керівництво училища, а також представники влади вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Учасники заходу також запалили лампадки біля меморіальної дошки Герою Небесної Сотні Анатолію Жаловазі, що була встановлена на фасаді училища 13 березня 2015 року в пам’ять про героїчного випускника ЛУФК.

Анатолій Жаловага народився у Львові 13 березня 1980 року. Навчався у ЛУФК на відділенні гандболу, закінчив училище у 1997 році. 20 лютого 2014 року загинув від кулі снайпера в Києві на вул. Інститутській.

Відповідно до Указу Президента України від 21 листопада 2014 року Анатолію Жаловазі присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордену "Золота зірка" (посмертно).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ