Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшанують пам'ять Преподобної Йосафати Гордашевської

20 листопада церква вшановує пам‘ять Преподобної Йосафати Гордашевської з нагоди 10-річчя проголошення її блаженною. Молитва перед мощами преподобної Йосафати відбудуться в каплиці монастиря Сестер служебниць Непорочної Діви Марії (вул. Пасічна, 8). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, 27 червня 2001 року Святіший Отець  Іван Павло ІІ під час пастирського візиту в Україну представив світові «жінку всіх часів» – Преподобну Йосафату Гордашевську, співзасновницю Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії.

Як повідомили Сестри служебниці, її святість полягала у молитві та жертовному служінні Богові і своєму народові, у виконанні щоденних обов‘язків з любов‘ю та посвятою.

Програма служіння:

14.00 - Молитва перед мощами

15.00 - Акафіст до Преподобної матері Йосафати

16.00 - Вервиця до Преподобної матері Йосафати

17.00 – Молебень до Преподобної матері Йосафати

Довідка.

Блаже́нна Йосафа́таблаженна монахиня Української Греко-Католицької церкви,співзасновниця й перша в Україні монахиня єдиного активного жіночого греко-католицького монашого чину, який базувався на богослов'ї убогого Христа-Чоловіколюбця і провадив харизматичну працю серед найбільш упосліджених..

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ