Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вшосте відбудеться конференція із просування в соцмережах

20 лютого у Львові на Lviv Social Media Camp 2016 збереться близько 200 учасників зі всієї України, щоб послухати про «старі» та «нові» соціальні мережі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На події понад 30 спікерів розповідатимуть, як просувати свій продукт у соціальних медіа.

На конференції виступатимуть відомі фейсбук-особистості, зокрема: «Krus» Олександр Барабошко, екс-радник міністра інформаційної політики Юрія Стеця; Любов Багацька, екc-SMM «Радіо Свобода», web-редактор «Схеми: корупція в деталях»; Станіслав Матюшенко, співзасновник I-Marketing.ua; Павло Лисий, Senior SEO, Symphony Solutions; Тетяна Мокренко, PR-менеджер, SMM-консультант, CEO в MokCo; Марічка Набока, social media coordinator Радіо Свободи.

Захід охоплюватиме 3 паралельні потоки: для бізнесу, для фахівців у сфері маркетингу або SMM, а також для тих, хто прагне стати відомим у соцмережах.

Потік «Social Media for Marketing» буде корисним для всіх, хто працює у сфері SMM та маркетингу, хоче розробити новий підхід до вирішення професійних задач.

«Social Media for Business» варто відвідати бізнесменам, які ставлять за мету збільшити кількість клієнтів за допомогою соціальних мереж.

Тим, хто хоче стати відомим у соціальних мережах за посередництвом блогінгу, інформаційних «вкидів», а також постів про подорожі, політику й професійну діяльність – необхідно долучитись до потоку «Персональний Брендинг».

«SMCamp2016 – це можливість почути конкретні історії, зібрати ідеї та налагодити зв’язки, які допомагатимуть у роботі», – зазначають організатори події.

Аби взяти участь у конференції, потрібно зареєструватися за посиланням: http://smcamp.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ