Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові встановлять близько 300 багатотарифних приладів обліку електроенергії

ЛКП «Львівсвітло» на замовлення управління інженерного господарства Львівської міської ради має виконати робочий проект реконструкції вуличного освітлення та встановити багатотарифні прилади обліку. Для цього з міського бюджету виділено 833,798 тис. грн.

ВАТ «Львівобленерго» „Львівенергоналадка” розробляє проектну документацію відповідно до вимог «Львівобленерго», на що передбачено 117 тис. грн.
«У місті буде встановлено близько 300 лічильників. Почергово до нового року ми плануємо встановити прилади обліку електроенергії по всьому місту. Але поки не розроблена проектна документація, ми не можемо розпочати робіт», - розповідає  директор ЛКП «Львівсвітло» Євген Бентковський.
«Ми почнемо встановлювати лічильники спочатку в Галицькому районі, тому що наближаються свята й саме в цьому районі буде найбільше споживання електроенергії. Установлення цих лічильників дасть змогу економити 70% коштів від того, що ми платимо за вуличне освітлення зараз», - зазначив головний інженер ЛКП «Львівсвітло» Георгій Потурай.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ