Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові викрили цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
1/2
Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили та припинили діяльність цеху, у якому в кустарний спосіб виготовляли фальсифіковані алкогольні напої із підробленими марками акцизного збору. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Під час досудового розслідування у  кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 КК України, правоохоронці встановили місце розташування міні-цеху у Львові у орендованих боксах одного з гаражних кооперативів.

Двоє «підприємців», обидва львів’яни віком 36 та 30 років, використовуючи кустарне обладнання, підробляли горілку відомих українських брендів. На пляшки з фальсифікатом наклеювались підроблені марки акцизного збору, після чого продукцію реалізовували невеликими партіями у львівських торгівельних закладах.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили більше чотирьохсот літрів етилового спирту у пластикових ємностях, близько восьмисот пляшок готового фальсифікату, корки, порожню тару, дозатори, лійки, наклейки та інше обладнання.

Таким чином правоохоронці не допустили надходження на львівський ринок фальсифікованого алкоголю на суму більше сімдесяти тисяч гривень. Взірці вилученої продукції відправлені на дослідження.

На даний час правоохоронці встановлюють мережу збуту виготовленої фальсифікованої продукції, а також усіх осіб, причетних до скоєння злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ