Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові визначать склад збірної команди України для участі в Кубку Світу з таїландського боксу

15 листопада на рингах львівського палацу спорту «Україна» (м. Львів, вул. Мельника 18) відбудеться церемонія урочистого відкриття Кубка України з таїландського боксу Муай-Тай, початок о 13 годині. Змагання триватимуть до 18 листопада. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Для Львівщини такі змагання є знаковими й проводяться за підтримки Держмолодьспорту України, управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та клубу професійних видів одноборств «Юніон».

Свою попередню участь в змаганнях підтвердили 300 найкращих спортсменів з 18 областей України.

Варто зазначити, що за результатами виступів на Кубку України буде сформовано остаточний склад національної збірної для участі в Кубку світу з таїландського боксу.

Таїландський бокс Муай-Тай, або ж, як ще кажуть, бокс восьмируких, — це універсальний засіб самооборони, який підходить як для чоловіків, так і для жінок. Він має довершену систему захисту і являється найефективнішим у порівнянні з іншими видами єдиноборств. Таїландський бокс є стародавнім бойовим мистецтвом Таїланду. Йому більш ніж 2000 років. Розрізняють професійний та любительський таїландський бокс. Останній відрізняється більш м’якими правилами. Техніка поєдинку між супротивниками вдосконалює майстерність воїна завдавати удари ногами, ліктями і колінами, відточує точність захватів та кидків. У таїландському боксі задіяні всі групи м’язів. Такого навантаження на м’язи ви не отримуєте, займаючись іншими видами спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ