Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові визначили найкращого баріста

29 вересня на VI Міському святі «На каву до Львова» визначено переможця ІІ Західноукраїнського Чемпіонату Баріста. Перше місце здобув Назарій Шуляк від кав’ярні «Креденс кафе», друге місце – Бердникова Христина від кав’ярні «Світ кави» та третє- Кіт Євген від кафе «Кентавр». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, що участь у півфіналі взяло 15 майстрів з приготування кави, але лише 6 дійшло до фіналу чемпіонату. У змаганні брали участь найкращі баріста зі Львова та західного регіону України, зокрема представники кав’ярень, що беруть участь у VI Міському святі «На каву до Львова». Переможець отримав головний приз, а саме поїздку до Києва, щоб здобути перемогу на Національному Українському Чемпіонаті Баріста.

Очолював суддівську колегію ІІ Західноукраїнського Чемпіонату Баріста Руслан Якубов (м. Київ), неодноразовий чемпіон, досвідчений суддя, національний тренер Nestle. Чемпіонат відбувся за підтримки «Julius Meinl Coffee», «Nuova Simonelli», кав’ярні «Світ кави» та «KREDENS CAFE».

ІI Західноукраїнський Чемпіонат Баріста відбувається під егідою SCAE в Україні (Європейська Асоціація Спешаліті Кави) за правилами WBC.  WUBC стане відбірковим чемпіонатом перед UBC, Ukraine Barista Championship 2012-2013. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ