Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вже 99,2% споживачів підприємств отримують опалення

Станом сьогодні на ранок, 12 жовтня, опалення отримують 99,2% споживачів підприємства. Також опалення подається до усіх садочків, лікарень і поліклінік. Повідомила прес-служба ЛМКП «Львівтеплоенерго».

На сьогодні опалення подається до 1616 будинків. Опалення не отримують 13 споживачі, які знаходяться у нас на обслуговуванні: 12 будинків (вул. Кошиця,9; Б.Хмельницького,273,275; Мазепи,4,14а; пр.Чорновола,45,49; Очаківська,7 Чигиринська,13) через пориви у внутрібудинковій системі. Пориви ліквідовує власник будинку. Та один будинок на пл. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні по вул. Гнатюка,20/22.

Якщо ж мешканці бачать, що у їх будинку тепла немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Опалення не отримує лише одна школа по вул. Кониського, 8 та Львівська дезстанція (пл. 700 річчя Львова, 2) і Львівська облсанепідемстанція (вул. Тернопільська,19) – через ремонтні роботи у внутрішньо будинковій системі.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від 09.10.2014р. №377, з 9 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ