Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові юні інспектори руху змагались у КВН

30 березня у Львові відбувся обласний фінал XVI Всеукраїнського конкурсу команд веселих і найкмітливіших юних інспекторів руху - 2012 (КВН ЮІР -2012).Цьогоріч змагання відбулися під гаслом – «Молоде покоління – за безпечний рух!», повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Конкурс КВН ЮІР пройшов на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, що у місті Львові на вулиці Вахнянина, 29. За перемогу змагалася 17 команд, серед яких 11 – з районних центрів Львівської області.

Привітав усіх учасників команд начальник управління ДАІ у Львівській області підполковник міліції Васильків Федір Федорович. Зокрема, начальник обласної Державтоінспекції акцентував увагу на важливості вивчення Правил дорожнього руху та практичного застосування цих знань щодня. «Справа, яку ви робите, є дуже важливою. Ви маєте особливий підхід до своїх ровесників, спонукаючи їх разом з вами вивчати правила дороги! Отож, бажаю перемоги кращій з кращих команд», - сказав Федір Васильків, звертаючись до учнів шкіл Львівщини.

Загалом варто відзначити, що головною метою таких конкурсів є залучення учнівської молоді до участі у роботі, спрямованої на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організацію змістовного дозвілля учнів, виховання у них культурних та естетичних смаків, зміцнення дружніх зв’язків між командами КВН ЮІР.

Впродовж відбіркового дня члени журі побачили чимало цікавих виступів. Діти через жарти доносили кожному з присутніх інформацію про важливість Правил дорожнього руху. Відтак, серед 17 команд журі обрало найкращі за такими критеріями, як – висвітлення актуальності теми, креативність, оригінальність та винахідливість.

У нелегких змаганнях перемогу здобула збірна команда Личаківського району міста Львова – «Форсаж». Друге місце дісталося одразу двом командам – «5 колесо» (місто Радехів) та «Перці» (місто Сокаль). Третє місце розділили учні ще трьох команд – «Місто вуличного руху» (місто Добромиль Старосамбірського району), «МТЗ» (місто Городок) та «Лежачий міліцейський» (місто Львів).

Переможцям і учасникам змагань вручили почесні грамоти та призи від спонсорів - фірми «Галка» та «Лімо». А команда «Форсаж», яка виборола звання найвеселішої та найвинахідливішої, отримала у подарунок квитки на фільм від «Планети кіно «IMAX».

Варто також зазначити, що після перемоги на обласному конкурсі, наприкінці квітня цього року учні «Форсажу» поїдуть на зональні змагання в Івано-Франківськ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ