Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові з молотка продадуть 11 земельних ділянок. Перелік

1/3
Учора, 7 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили перелік земельних ділянок, які призначені для продажу на земельних торгах у формі аукціону, передає Гал-інфо.

Як сказано у пояснювальній записці орієнтовна площа земельних ділянок комунальної форми власності, які продадуть на земельних торгах становить 43 га. Пропонована категорія землі: промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Потребами та метою прийняття ухвали визначено, що земельні ділянки запропоновані для включення до переліку земельних ділянок, призначених для продажу на земельних торгах у формі аукціону згідно з додатком, знаходиться у комунальній власності міста.

Відтак прийняття даної ухвали є підставою для надання дозволу управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою реалізації на земельних торгах у формі аукціону.

Від продажу землі очікують поступлення коштів для забезпечення ефективного використання земельного фонду міста, впровадження відкритих економічних методів регулювання земельних відносин, розвитку інфраструктури первинного ринку землі, залучення додаткових коштів для виконання програм соціально-економічного розвитку міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ