Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові за 3,5 млн грн відновили теплову котельню на вул. Городоцькій

1/3
Сьогодні, 9 листопада, у Львові офіційно відкрили теплову котельню на вул. Городоцька, 225, яку відремонтували працівники ЛМКП «Львівтеплоенерго». З цієї котельні тепер отримують тепло 11 житлових будинків та два садочки на вул. Кондукторській, 18 та Сухій, 8. Сума відновлювальних робіт становить 3,5 млн гривень.

Ця котельня до 2010 року перебувала у власності Львівської залізниці.

«Котельня перебувала  у надзвичайно поганому стані. Її ККД  становило 45%, зараз ж цей показник – 93-95%.  Тут  є найсучасніше та найефективніше обладнання», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Щодо ремонтно-відновлювальних  робіт на котельні, то про це розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж: «Роботи щодо заміни котельного обладнання проводилися протягом одного опалювального сезону. Будівельна ж частина тривала протягом півтора року».

Також він наголосив, що процес вироблення і подачі теплової енергії повністю автоматизовано  шляхом регулювання температури теплоносія залежно від температури зовнішнього повітря.

«Будівля була практично зруйнована, даху не було,  котли були не просто в аварійному стані, а в неробочому. Що стосується грошей, то загалом на всі види робіт було витрачено 3,5 млн гривень», - додав Степан Пакіж.

Нагадаємо, ремонт чи заміна будь-якого обладнання на цій  котельні не проводилась ще з 1950-их років.  Також з 1 січня 2010 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» отримало на баланс 8 котелень від Львівської залізниці. Усі котельні перебували у незадовільному стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ