Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові за 700 тис. грн відремонтували дитячу поліклініку

У Львові капітально відремонтували дитяче поліклінічне відділення медзакладу, що на вул. Стрийській, 61. Тут, окрім ремонту кабінетів та коридору, замінили вікна, двері і внутрішні мережі, а також ззовні утеплили фасад приміщення. Загалом на капітальний ремонт і закупівлю меблів використали понад 700 тис. грн. Про це повідомила прес-служба львівської міської ради.

Зокрема, як повідомили в управлінні охорони здоров’я ЛМР, на капітальний ремонт приміщення із заміною вікон, дверей та внутрішніх мереж було виділено з бюджету розвитку міста 451 072 грн. За кошти загального фонду міського бюджету в сумі 146 652 грн. було відремонтовано коридор відділення, закуплено металопластикові двері та необхідні будматеріали.

Окрім того, за словами головного лікаря комунальної 2-ї міської поліклініки м. Львова Тетяни Токарєвої, за позабюджетні кошти в сумі понад 100 тис. грн. було проведено ремонтні роботи у кабінетах відділення (заміна підлоги, вимикачів, світильників, санітарне пофарбування стін), а також закуплено необхідні меблі, жалюзі, стенди та ін.

Зазначимо, що дитяче відділення 2-ї міської поліклініки обслуговує 2 103 дітей віком від народження до семи років включно. Зона обслуговування охоплює частково Сихівський (вул. Скорини, Хуторівка, Гашека, Персенківка, Стрийська, Боднарська, Максимовича, Демнянська, Мікльоша, Хортицька, Сокільницька) та Франківський (вул. Стрийська, Сокільницька, Підстригача) райони.

У відділенні медичну допомогу надають 5 лікарів-педіатрів, 10 медичних сестер, з них – 4 дільничні, 1 лаборант, 3 молодших медичних працівників та 2 реєстратори. У відділенні, окрім двох кабінетів для огляду дітей, функціонують кабінет «Здорової дитини», кабінет для проведення масажу та огляду дитячими вузькими спеціалістами, кабінет для проведення профілактичних щеплень, фізіотерапевтичний та процедурний кабінети, лабораторія, кабінет інфекційних захворювань.

Довідка.

Будинок, в якому розташоване дитяче поліклінічне відділення, раніше був закріплений за квартирно-експлуатаційним відділом м.Львова Прикарпатського військового округу Західного регіону, а тому тривалий час у міста не було змоги зробити капітального ремонту приміщень. Минулого року будинок передали у комунальну власність, а відтак, місто виділило кошти на ремонт дитячого поліклінічного відділення, яке з 1987 року належить до території обслуговування 2-ї міської поліклініки (до того педіатричне відділення функціонувало  у складі  4-ї дитячої поліклініки на вул. Парковій).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ