Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові за підтримки УДАРу відбувся автоквест «Україна – це Європа»

Минулої суботи, 2 листопада, двадцять команд зі всієї Львівщини взяли участь у захоплюючому автоквесті вулицями Львова «Україна – це Європа». Організаторами цього заходу виступили Сихівська районна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та львівська команда проекту «Дозор». Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Як повідомив організатор акції у Львові Андрій Юрків, «Подібні квести львівська команда «Дозору» організовує двічі на місяць. Що два тижні ми проводимо якусь тематичну гру прив’язану до довільної теми. Обираємо тему, пишемо відповідний сценарій і команди в це бавляться. Наш автоквест – це інтерактивна саме захоплююча та динамічна гра з елементами логіки і ризику. Головне завдання – пройти всі рівніта знайти коди в зашифрованих місцях. Перемагає та команда, яка виконає всі завдання першою. Цього разу всі зашифровані місця були пов’язані з Європою».

Представник Сихівського осередку «УДАРу» Роман Теребинець роз’яснив, що тему для автоквесту «Україна – це Європа!»«ударівці» вибрали не випадково: «Ми вирішили спільно з партією «УДАР» і організаторами «Дозору» створити гру «Україна – це Європа» і показати всім учасникам гри, що Україна вже впритул наближається до Європи, що підписання угоди з ЄС вже не за горами і повинно відбутися цього місяця, на Вільнюському саміті».

Член ради Львівської обласної організації УДАРу Ігор Самардак додав: «УДАР з радістю підтримав цю ініціативу – адже це чудово, колимолоді люди проводять змістовно своє дозвілля, коли поряд з відпочинком ми несемо якісь позитивний меседж, наприклад, щодо Євроінтеграції України. «УДАР» завжди підтримував такі хороші ініціативи, буде це робити й надалі».

На переконання організаторів автокквесту захід відбувся «на всі 100%», адже до його участі долучилось 20 команд і не тільки з міста Львова, але й всієї області. Перемогуу нелегкій боротьбі вибороли таки львівська команда «Акули».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ