Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові закликають бойкотувати концерт "депутата-тушки" Оксани Білозір

Чимало громадських організацій Львівщини, серед яких громадський рух «За Львів Бандерівський», Студентське братство імені Степана Бандери, громадська організація «Молода Галичина», закликали львів’ян проігнорувати концерти відомої співачки та за сумісництвом народного депутата України Оксани Білозір.

Активісти громадських організацій вже розпочали розповсюджувати інформаційні листівки із зображенням Оксани Білозір та такими написами: «Депутат-тушка. Обережно!», «Вона зраджує! А ти підтримуєш?».

Такі дії молодь пояснює тим, що 4 листопада 2011 р. Оксана Білозір підтримала запит відомого українофоба-комуніста Царькова у Верховній Раді "Щодо недопущення назви Львівського аеропорту іменем Степана Бандери, особи, яка під час Великої Вітчизняної війни співпрацювала з фашистським Абвером та воювала проти Радянської Армії – визволительниці".

На думку члена «Молодої Галичини» Захара, псевдоартист Білозір не має права виступати у бандерівському Львові. Її кнопкодавство в унісон з регіоналами – це плювок в обличчя кожному націоналісту.

«Якщо хтось нам закине, що концертна діяльність Білозір не стосується її політичної діяльності, то відповім, що свого часу Степан Бандера під час навчання у гімназії не потиснув руки аполітичному студентові. В Україні політикою просякнуті усі сфери. Кожне таке голосування псевдопатріотів зміцнює фундамент українофобського режиму», - зазначив Захар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ