Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові залишається понад 8360 тонн сміття

Як повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, станом сьогодні, 2 липня, на ранок у місті залишається понад 8360 тонн сміття. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За попередню добу з міста було вивезено 745 тонн ТПВ, з них — 455 тонн — за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 290 тонн — за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС. Динаміка щодо вивезення ТПВ покращилась — вивезено на 145 тонн більше сміття, ніж продукує місто в добу.

Станом сьогодні на ранок у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 352 майданчиків, що становить 28%. Загалом це 5280 тонн. У розрізі районів: Шевченківський – 94 не вивезених майданчиків, Залізничний – 17, Личаківський – 7, Франківський – 79, Сихівський – 155. Очищені всі майданчики у Галицькому районі.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 12 майданчиків (з них: 5 – біля закладів освіти, 3 – біля закладів охорони здоров`я, 4 – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості. Тоннаж перенакопичення — 180 тонн.

На перевантажувальних станціях знаходиться 3 тис тонн не вивезеного сміття. Тобто, загалом у місті накопичено і не вивезено 8360 тонн ТПВ. 

Львівська міська рада дякує усім громадам, мерам міст, які надали допомогу у вивезенні і захороненні ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ