Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові “замінували“ церкву

Учора, 1 листопада о 17:15 невідома жінки з мобільного телефону на телефон “”101“ повідомила про замінування у Львові церкви напроти нижнього ринку “Шувар” (вул. Хуторівка, 35, Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

В приміщеннях церкви та на території прилеглих будівель духовної семінарії працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у кількості 43 осіб та 14 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.  

Працівниками Сихівського районного відділу ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВСУ у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівель та прилеглої території. О 19:25 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування (попередньо встановлено власницю телефону – мешканка м. Львова).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ