Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запрацює перший в Україні Науковий тренінговий центр

20 листопада стартує проект «Науковий тренінговий центр», метою якого є підвищення конкурентоспроможності львівських науковців шляхом тренування практичних навичок у написанні заявок на гранти, стипендії, написанні CV (резюме), супровідних листів, навчання мистецтву публічного виступу, побудові ефективної команди, психологічної мотивації працівників тощо. Засновниками тренінгового центру є Львівська обласна громадська організація «Центр розвитку науки» при підтримці «Кластеру науки» та Львівського ЦНТЕІ (Центру науково-технічної та економічної інформації). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У 2009 році ЛОГО «Центр розвитку науки» провів декілька безкоштовних тренінгів для львівських науковців, з метою підвищити їх конкурентоспроможність в Україні та світі. Тренерами були успішні науковці, які на своєму власному практичному досвіді навчали учасників тренінгу.

У зв’язку з позитивними відгуками, отриманими від учасників попередніх тренінгів, та великою кількістю охочих пройти ці тренінги (кількість охочих в 6-8 разів перевищувала кількість місць), ЛОГО «Центр розвитку науки» створює постійно діючий «Науковий тренінговий центр». Планується проведення таких тренінгів раз на 2 місяці. Окрім того, на базі новоствореного Тренінгового центру щомісяця будуть проводитися одноденні семінари за участі представників наукових фундацій і благодійних організацій, які уже дали свою згоду. Успішні українські науковці, що живуть за кордоном, висловили бажання поділитися власним досвідом успішної роботи в науці з українськими молодими науковцями та провести для них ці одноденні семінари.

Наголошуємо, що всі тренінги та семінари були є і надалі будуть безкоштовними. Це стало можливим завдяки наявності спонсорських коштів.

Перший цикл тренінгів планується провести в кінці листопада – на початку грудня. Відтепер кожен науковець або студент випускник зможе на безкоштовній основі отримати необхідні йому навики.

Такий Тренінговий центр для науковців – перший в Україні.

ЛОГО «Центр розвитку науки» уже отримала запрошення організувати такі самі тренінги в Тернополі, а науковці з Тернополя та Луцька висловили бажання брати участь в цих тренінгах, навіть приїжджаючи на заняття у Львів за власні кошти.

Зареєструватися на тренінг можна на сайті www.sdcentr.org   або за телефоном 098-07-007-89.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ