Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові запрацювала комісія з несанкціонованого скидання сміття

27 березня укропівець Дмитро Пазин провів перше засідання депутатської тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної регіональної парторганізації політичної партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП".

Як розповів голова комісії, перше її засідання носило організаційний характер. Кожен із членів комісії висловив своє бачення роботи у майбутньому, а також розповів про те, які проблеми з незаконною утилізацією сміття є у його районі.

На засіданні вирішили провести відкрите розширене засідання комісії у Львівській обласній раді шостого квітня. На нього запросять представників районних державних адміністрацій, Львівської міської ради, а також перевізників, які займаються вивезенням ТПВ у Львові.

Голова комісії Дмитро Пазин зазначає: «Ми плануємо донести до громадськості якомога ширше інформацію про факти з незаконного скиду сміття, зафіксовані на території нашої області. За результатами слухань та обговорень у комісії напрацюємо відповідні звернення та рекомендації, які виноситимемо на розгляд сесії Львівської обласної ради».

Нагадаємо, що 21 березня на черговій сесії Львівської обласної ради депутати створили тимчасову контрольну комісію з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області. Комісію очолив депутат з фракції УКРОП Дмитро Пазин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ