Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запровадять тиждень соціального захисту населення

У Львові цього року управління соціального захисту міської ради планує провести у місті соціальний тиждень. Про це сьогодні, 31 січня, на прес-конференції повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.
За її словами, в рамках програми „Соціального захисту мешканців Львова”, метою якої є надання якісних соціальних послуг потребуючим категоріям населення передбачено виділити 620 тисяч гривень на проведення централізованих заходів у Львові до святкових і визначних дат, серед яких і проведення соціального тижня.
„Львівська міська рада підтримала ідею Українського католицького університету долучитися до проведення такого тижня. Зі своєї сторони ми акцентували увагу на досвіді співпраці влади та громадських організацій. З цією метою ми плануємо провести майстер-класи, на яких би показали способи надання соціальних послуг населенню. В рамках проведення такого тижня ми хочемо привернути увагу громадськості до потреби створення такого фонду, який би надавав підтримку потребуючим та малозахищеним верствам населення. Тиждень плануємо орієнтовно провести в червні, а в листопаді до Дня соціального працівника виголосити ініціативу про створення фонду та підбити підсумки наших напрацювань”, – говорить Наталя Федорович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ