Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали чоловіків, які вчинили стрілянину в центрі міста

У Львові патрульні затримали чоловіків, які вчинили стрілянину в центрі міста. Зокрема, 25 грудня увечері патрульних викликали на вул. Театральну, де, за словами очевидців, двоє чоловіків відкрили стрілянину в повітря, погрожували перехожим. З ними також була жінка. Зловмисникам не сподобався репертуар вуличного музиканта. Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні отримали орієнтування щодо невідомих. Почали обстежувати територію. Інспектори виявили одного із чоловіків, який підпадав під опис порушника. У нього був травматичний пістолет Форт-12, запобіжник було знято, патрон - у патроннику. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Попередньо знайшли 5 гільз 9 мм.

Тим часом інший екіпаж отримав орієнтування про невідомих осіб, які сіли в таксі Daewoo Lanos. Їхні описи теж збігалися із розшукуваними. Патрульні зупинили його. В салоні був чоловік та жінка. У нього знайшли травматичний пістолет Макарова для відстрілу гумових куль. Його магазин був вже порожній. Також на килимку лежав ніж із плямами, схожими на кров та серветка поруч. На місце викликали слідчих. Свідки події упізнали усіх трьох осіб.

Причиною конфлікту, за словами очевидців, був репертуар вуличного музиканта, який не сподобався раніше згаданій компанії.

Справу розслідують слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ