Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали групу хабарників з науково-дослідницького інституту

1/3
У Львові правоохоронці затримали двох осіб керівної ланки одного науково-дослідного інституту та їх посередника. Затримали в приміщенні держустанови. Хабарників затримали під час сертифікації автотранспорту, ввезеного з-за кордону. Правоохоронці вилучили 11,8 тисяч гривень. Про це повідомив департамент захисту економіки Національної поліції України.

Один із заступників директора держустанови та начальник лабораторії за видачу сертифікатів відповідності транспортних засобів вимогам стандартів ЄВРО-5, що були ввезені на митну територію України, вимагали кошти. До своєї діяльності залучили посередника, який і допомагав вирішувати «проблеми»  автовласників.

Під час одержання неправомірної вигоди учасників корупційної схеми затримали оперативники Управління захисту економіки у Львівській області ДЗЕ Національної поліції та слідчі військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ