Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали кишенькового "злодія-гастролера"

У Львові поліцейські затримали раніше судимого «гастролера», причетного до низки крадіжок. Як з’ясувалося, він перебував у розшуку за скоєння злочинів у Києві, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"В Личаківський відділ поліції 17 листопада звернувся львів’янин із заявою про те, що у нього в приміщенні одного з магазинів на вулиці Богдана Хмельницького невідома особа викрала гаманець. В ньому знаходились грошові кошти в сумі 3 000 гривень", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу зловмисника - раніше судимого 34-річного жителя міста Чернігів.

«Як з’ясувалось у ході слідства, він причетний ще до трьох крадіжок, скоєних у відвідувачів закладів громадського харчування. У 36-річної жінки з сумки було викрадено документи та грошові кошти в сумі 1500 гривень та 500 євро. У жителя Тернопільщини, який обідав у одному з місцевих кафе, викрали гаманець, в якому знаходилось 1500 доларів США», - повідомив начальник Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

За цими фактами відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 32 000 гривень. Як з’ясувалося, він перебував у розшуку за вчинення інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ