Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали водія який забрав велосипед у підлітка

Як повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львова, у неповнолітнього велосипедиста, водій забрав велосипед, бо той начебто порушив правила дорожнього руху.

Вчора, близько 22 години, патрульні отримали виклик від 17-річного юнака про те, що невідомий чоловік забрав у нього велосипед. За словами хлопця, водій автомобіля Volkswagen Passat на вулиці Мазепи, вийшов, вдарив та забрав його велосипед у багажник.

Автомобіль передали в орієнтування, тим часом екіпаж почав встановлювати власників транспортного засобу. Коли приїхали за місцем реєстрації транспортного засобу, з‘ясувалося, що там проживає сестра власниці автомобіля. Жінка дала контактні дані сестри. Зв‘язавшись з нею, жінка повідомила, що вони з чоловіком не крали велосипед, а просто хотіли провчити хлопця, бо той мовляв, створив аварійну ситуацію і на зауваження відреагував нецензурною лайкою. Хлопець заперечив цю інформацію. Патрульні оголосили вимогу чоловікові повернутися на місце інциденту, як для встановлення обставин, так і для повернення майна.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а також приїхала родичка неповнолітнього. Коли приїхав чоловік причетний до даного інциденту, хлопець його упізнав.

Далі справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ