Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові затвердили Програму енергозбереження на 2017-2019 роки

6 квітня під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили «Програму підтримки заходів з енергозбереження на 2017-2019 роки». «За» проголосувало 52 депутатів, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Метою даної Програми є зменшення споживання енергоресурсів населенням та бюджетними установами  м. Львова.

Механізм реалізації програми передбачає проведення енергоменеджерами бюджетних установ м. Львова роз’яснювальної та навчальної роботи з працівниками установ, розробку відділом енергоменеджменту управління економіки департаменту економічного розвитку Львівської міської ради навчальних матеріалів, презентацій, проведення тренінгів для енергоменеджерів, здійснення щоденного моніторингу споживання енергоресурсів бюджетними установами міста за допомогою програмного забезпечення uMuni, проведення Днів Енергії у м. Львові, тощо.

Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюється за рахунок міського бюджету м. Львова, а також інших джерел фінансування, не заборонених законодавством України.

Міська рада має передбачити у проектах міського бюджету Львова на 2017-2019 роки кошти на підтримку заходів з енергозбереження.

Окрім вищезазначених джерел фінансування на заходи підтримки енергозбереження можуть використовуватись: гранти міжнародної технічної допомоги, добровільні внески фізичних та юридичних осіб, інших організацій, зацікавлених у реалізації Програми або окремих її заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ