Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові затвердили прораму підтримки спортсменів

На сесії ЛМР затвердили Програму надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова на 2017-2020 роки, повідомила прес-служба Львівскої міської ради.

Програма створена для того, щоб розвивати та популяризувати спорт і фізичну культуру у Львові, а також підтримувати та мотивувати спортсменів та їх наставників, надаючи їм одноразові грошові винагороди.

На здобуття премій можуть бути висунуті кандидатури:

•        Спортсменів спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які здобули 1, 2 або 3 місце на Олімпійських іграх, Європейських іграх, Чемпіонатах світу, Чемпіонатах Європи та Чемпіонатах України з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні, у попередньому спортивному році, а також їхні тренери.

•        Спортсменів та тренерів спортивних клубів, спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які проводять свої заняття на території м. Львова.

Кожен спортсмен та тренер, який стає переможцем цієї Програми, отримує одноразову грошову винагороду у розмірі, який визначається конкурсною комісією за погодженням з постійною комісією культури, молодіжної політики та спорту залежно від змагань, у яких спортсмен виборов перемогу чи здобув призове місце.

Для участі у Програмі Заявники мають подати такі документи:

•        Аплікаційну форму для участі у конкурсі встановленого взірця (додаток 1 до цієї Програми).

•        Копію усіх заповнених сторінок паспорта громадянина України.

•        Копію ідентифікаційного коду.

•        Завірені копії протоколів змагань, у яких спортсмен брав участь у попередньому році, або завірену копію грамоти чи диплома (для спортсменів).

•        Інформаційну довідку про тренера із зазначенням переліку його вихованців та місць, які вони вибороли на змаганнях у попередньому році.

Переможцями Програми не можуть бути тренери, які у поточному бюджетному році були визначені переможцями Програми «Дитячий тренер» на 2017-2020 роки.

Прийом документів для участі у Програмі проводиться у місячний термін з дати оголошення конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ