Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився тенісний турнір ITF LION CUP

У Львові завершився міжнародний тенісний турнір четвертої категорії ITF LION CUP, участь у якому брали понад сто учасників з 22 країн світу.

Перемогу в одиночних змаганнях хлопців виборов перший сіяний турніру словак Томаш Ліска. У фіналі турніру, який через дощ догравали на критому корті клубу «Євроспорту», він переміг румуна Іоана Абрудана – 6:2, 7:5.

В одиночних змаганнях дівчат перемогу святкувала одеситка Олександра Андрєєва. У фіналі перемогу їй далася дуже легко, оскільки киянка Марта Костюк відмовилася зіграти через травму.

У змаганнях пар серед хлопців перемогу святкували Владислав Лобак з Северодонецька та киянин Артем Вашешніков. У дівчат рівних не було дуету Вікторія Дзюба (Харків) та Катерина Попова (Донецьк).

Серед львів’ян найкраще на змаганнях виступила Анна Нападій. Воно дійшла до чвертьфіналу турніру, де програла першій сіяній казашці Жібек Куламбаєвій.

Під час нагородження голова федерації тенісу Львівщини Ростислав Мельник не тільки привітав спортсменів з чудовим виступом ,а й висловив надію, що наступного року львів’яни на цьому турнірі створять усім достойнішу конкуренцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ