Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився всеукраїнський турнір з черліденгу «Весна янголів-2017»

Нещодавно у Львові у спортивному комплексі Університету “Львівська Політехніка” (вул. Уласа Самчука, 14) відбувся всеукраїнський турнір з черліденгу «Весна янголів». Про це повідомила Оксана Вацеба.

Організатори змагань виступили Львівська обласний осередок Всеукраїнської федерації чегліденгу за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. Головний суддя змагань – Наталія Блажко (м. Львів).

У турнірі взяло участь близько 400 спортсменів з Одеси, Дніпра, Полтави, Кам’янського, Боярки (Київська обл.) та Львова.

На урочистій церемонії відкриття особливі емоції учасників викликали показові виступи збірної команди України, яка 22-27 червня ц.р. візьме участь у чемпіонаті Європи з черліденгу серед юніорів у м. Прага (Чеська Республіка) та львівського чоловічого акробатичного квартету цирку «Дю Солей».

Змагання проводилися серед індивідуальних черлідерів, дуетів, квартетів та команд у шести вікових категоріях (малюки – 3-5 років; діти – 5-8 років; кадети – 8-12 років; юніори – 12-14 років; дорослі – 14 років та старші).

Серед найкращих були: спортсмени СК «Іскра» та СК «Прометей» (Кам’янське), СК «Львівські ангели» (Львів), «Актив-чер» (Боярка), «Чемпіон» (Одеса), СК «Торнадо» (Дніпро) та «Х-step» (Полтава).

Практично усі учасники змагань були відзначені організаторами турніру – переможці та призери номінацій отримали кубки, медалі, грамоти та сертифікати на поповнення карток «Ігроленд», решту – сувенірні медалі за активну участь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ