Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зібрали кошти для стипендій дітям-сиротам

25 листопада за сприяння депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андріяна Гутника в ресторані «Шекспір» збирали кошти для стипендій десятьом талановитим дітям-сиротам із різних дитячих будинків України, які 2012 року розпочнуть самостійне життя, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Кошти отримали, продавши на аукціоні картини художниці Олени Онуфрів (колекція «Тіні на траві» та картина «Арома»), вечірню сукню від fashion-дизайнера Олени Даць, а також інші речі.

«Приємно, що для реалізації благочинної справи об’єдналось так багато небайдужих людей. Я після тривалих торгів придбав картину «Зелена енергія» з колекції «Тіні на траві» художниці Олени Онуфрів. Сподіваюсь, що надалі участь у подібних благодійних заходах братимуть щоразу більше львів’ян, адже ми не можемо залишатись осторонь. Проблема сирітства та їхнє майбутнє в нашій державі – це проблема, до якої справді потрібно привертати увагу громадськості», – зазначив один з організаторів благодійного аукціону, свободівець Андріян Гутник.

До організації благодійного аукціону також долучились: журнал «Viva!Україна», школа плавання Дениса Силантьєва та ресторан «Шекспір».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ