Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові зіграють зірки лондонського «Арсенала»

22 травня 2016 року у Львові зіграють зірки лондонського «Арсенала» та київського «Динамо», з якими грав відомий український футболіст Олег Лужний.
fask.com.ua

Про це Олег Лужний розповів сьогодні, 9 грудня, на прес-конференції у Львові.

Матч організовуватиме міжнародне спортивне товариство Короля Данила. Цей поєдинок, аналогам якого ще ніколи не було у Львові, повинен стати, як бенефіс-подія початку діяльності цієї організації. Перший проект стартуватиме під назвою «Лужний збирає друзів у Львові».

Хто з зірок лондонського «Арсенала» приїде до Львова, Лужний не назвав, жартома сказавши, що приїдуть до Львова ті, хто матиме сили. Склади команд будуть відомими уже у наступному році. Матч відбудеться на «Арені Львів».

Також Олег Лужний додав, що за свої гроші у Львові був готовий створити свою футбольну академію, однак наші депутати захотіли хабар і ця справа померла, так і не народившись.

«Була у мене зустріч з міським головою Андрієм Садовим, який мені пообіцяв, що посприяє у розвитку своєї академії. Побачимо як воно буде», - сказав Олег Лужний.

Голова організації Ростислав Штинь також додав, що товариство допомагатиме підтримці юних українських спортсменів.

«Маємо багато талантів, однак не всі реалізовують свій потенціал на міжнародних змаганнях. Наше товариство хоче допомогти юним талантам, і матч, який ми організовуємо, уже говорить про серйозність наших намірів та планів», – розповів Ростислав Штинь.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ