Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові знову шукали бомбу на вокзалі

До чергової частини лінійного відділу на станції Львів поступило повідомлення від чергового по вокзалу. Залізничники розповіли, що на телефонну лінію довідкового бюро залізничного вокзалу станції Львів зателефонував невідомий та повідомив, що приміщення Головний вокзал м. Львова заміновано. Про це повідомив підрозділ зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Одразу ж на місце події виїхали слідчо-оперативні та вибухо-технічні групи, які обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію на предмет можливої наявності вибухового пристрою.

Правоохоронці разом з рятувальниками провели евакуацію пасажирів та персоналу вокзалу і це близько 700 осіб. Роботу вокзалу заблоковано на 40 хвилин.

По закінченні роботи експертів вибухотехніків стало відомо, що повідомлення про замінування було хибним та вибухового пристрою не знайдено.

Згідно чинного Кримінального кодексу України частини 1 статті 259 - завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, — карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ