Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львова з'явився новий виконком, у мера - заступники

Сьогодні, 6 квітня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили на посадах заступників міського голови та персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради. "За" таке рішення проголосувало 40 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Відповідно депутати затвердили на посадах: заступника міського голови з фінансово-економічних питань – Васьківа Геннадія Володимировича; заступника міського голови з містобудування – Дацківа Ростислава Михайловича; заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства – Бабака Сергія Богдановича.

Також депутати визначили кількісний склад виконавчого комітету Львівської міської ради у кількості 8 осіб. 

Персональний склад виконавчого комітету ЛМР: Садовий Андрій Іванович (міський голова Львова), Забарило Анатолій Юрійович (секретар ЛМР), Литвинюк Марта Василівна (керуюч справами), Бабак Сергій Богданович, Васьків Геннадій Володимирович, Дацків Ростислав Михайлович, Москаленко Андрій Олександрович.

Окрім того, керівник фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук запропонував ввести до складу виконкому Ореста Печенка.

Валерій Веремчук наголосив, що це один із засновників "Самооборони Львівщини", який допомагав під час Революції Гідності та нині допомагає забезпечувати необхідними речами учасників АТО.

Керівник фракції БПП Петро Адамик також запропонував ввести у виконком генерала ДСНС Сергія Дмитровського.

Депутат Іван Гринда поцікавився у Андрія Садвого, хто такий Геннадій Васьків, адже його ніхто не бачив.

Андрій Садовий пояснив, що це фінансит і економіст. І наголосив, що претенденти на посади заступників зустрічалися з головами фракцій.

Натомість керівник фракції УГП Тарас Чолій заявив, що голосування непрозоре і заявив, що до Дмитровського є питання щодо його вини у загибелі минулого травня пожежників на Грибовицькому сміттєзвалищі, а щодо Печенка, то в Інтернеті начебто пишуть про його причетність до грального бізнесу.

Він заявив, що його фракція не голосуватиме.

"За" проголосувало 40 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ