Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У листопаді 2006 року кількість звернень на оформлення субсидій порівняно з листопадом 2005-го збільшилась майже на 200

 У зв’язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги значно збільшилися звернення на оформлення субсидій. Про це на прес-конференції сказала начальник управління праці та соціального захисту Наталія Федорович.

За її  словами, у листопаді цього року на отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у приймальні пункти звернулося  780 сімей, у листопаді минулого року звернень було 586. Загалом, з початку року у Львові кількість сімей, що звернулися повторно становить 769, ті, що звернулися повторно, – 12 081.
Як розповіла Наталія Федорович, з початку року призначено субсидії вперше – 247 сім’ям, повторно призначені субсидії – 6 187 сім’ям. Станом на 1 листопада цього року субсидії отримують 2 959 сімей на загальну суму 139,3 тис. грн.
   Як запевнила Наталія Федорович, коштів на погашення субсидій в цьому році вистачить та достатньо буде закладено у бюджеті наступного року. Своєю чергою, заступник начальника відділу праці та соціального захисту населення Личаківської районної адміністрації Марія Мазяр сказала, що у Личаківському районі на погашення субсидій у цьому році передбачено 900 тисяч гривень, а використано – 560 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ