Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У м. Петровську на шахті «Рудник» триває порятунок трьох гірників

На затоплену шахту «Рудник» у м. Петровську Луганської області з Бердянська привезли потужний насос для відкачування води, – про це «Восточному варіанту» повідомила начальник відділу зв'язку зі ЗМІ територіального управління Держгірпромнагляду Луганської області Анастасія Шуркаєва.

«На місце аварії привезли ще один більш потужний насос з Бердянська. Так що нині покладаємо усю надію на нього. Вода далі прибуває в шахту. За приблизними розрахунками, щогодини прибуває по 5 кубів води. Доля гірників залишається невідомою », - зазначила Анастасія Шуркаєва.

Нагадаємо, 5 вересня 2011 року, о 23.00 в м. Петровське Антрацитівського району Луганської області на шахті ПП „Рудник” на горизонті 340 м сталося раптове затоплення виробки водою. Внаслідок цього в транспортних просіках заблоковано 3 гірники.

Учора, 6 вересня 2011 року, прокуратура порушила кримінальну справу за фактом аварії на шахті ПП «Рудник» в м. Петровське Антрацитівського району Луганської області.

Учора ж, 7 вересня, встановити звуковий зв'язок з трьома заблокованими в шахті гірниками не вдалося.

За останньою ж інформацію, воду відкачано на 30 метрів, звільнивши від води так звану збойку, однак шахтарів ще не знайшли. - v-variant.lg.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ