Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Мережі з'явилося фото розстріляного авто, в якому їхали Окуєва з Осмаєвим

У Мережі з'явилося фото розстріляного авто, в якому їхали Окуєва з Осмаєвим, - ТСН.

Обстріл автомобіля, у якому їхали чеченські добровольці й учасники АТО подружжя Аміна Окуєва та Адам Осмаєв, вівся з автомата зі сторони пасажирського сидіння. А тому основні удари прийшлися на Аміну, яка померла від отриманих ран.

"Стрілянина велася праворуч. Аміна взяла на себя шість куль із АК", - написав у Facebook боєць АТО Ротан Кримський та виклав фото обстріляного автомобіля.

Нагадаємо, у селищі Глеваха Васильківського району на Київщині невідомі розстріляли автомобіль, в якому їхало подружжя чеченських добровольців Аміна Окуєва та Адам Осмаєв.  Жінка від отриманих поранень померла, чоловіка забрали живого до лікарні. Напад стався 30 жовтня, близько 20:00. Машину обстріляли з кущів на залізничному переїзді, двоє зловмисників стріляли з автоматів.

Адам Осмаєв потім розповів, що в авто їх було двоє: він був за кермом, а його дружина – на пасажирському сидінні. Одна з куль влучила Аміні в голову і це поранення виявилося смертельним.

"Я, скільки міг, проїхав, тому що (нападники) влучили також у двигун, машина зупинилася. Намагався надати першу допомогу (Аміні), але їй у голову поцілили. Так що...", - сказав Адам у коментарі LB.ua.

Сам Осмаєв отримав поранення ноги, зараз він перебуває у лікарні під охороною. У телефонному коментарі ТСН він сказав, що не приділяє багато уваги своєму пораненню. 

Головне, що він хотів сказати: Аміна загинула за свободу чеченського і українського народів.

Раніше на Окуєву та Осмаєва був вчинений замах на вбивство. Стрілянина сталася 1 червня на столичному Подолі. Добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, та Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з начебто французьким журналістом. На зустрічі він дістав пістолет і поцілив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь із нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника. За її словами, той виявився боягузом, і одразу здався.

Після нападу Нацполіція взяла під посилену охорону Осмаєва і Окуєву, яка повідомила, що замах на життя її чоловіка готувався не вперше. Нещодавно охорону Державної служби охорони з Осмаєва та Окуєвої зняли - вони самі від неї відмовилися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ